Українська правда

Матчі першої ліги і надалі транслюватимуться на "Футболі"

Сергей Шемшученко — 18 травня 2012, 16:24

Рішення щодо показу ігор першої ліги першості України з футболу було вірним, тому як ПФЛ, так і канал "Футбол" ведуть переговори про продовження співпраці.

Про це у коментарі офіційному сайту ПФЛ заявив її голова Мілетій Бальчос.

"Спільний з телеканалом "Футбол" проект щодо проведення прямих трансляцій центральних матчів між командами першої ліги став успішним. Впровадження телетрансляцій дало змогу значно розширити коло глядачів: матчі, що проводилися протягом весняної частини чемпіонату, знайшли свою аудиторію як у столиці, так і в регіонах, про що свідчать рейтинги телеканалу", - сказав він.

"Наведу приклад: матч між командами "Зірка" - "Геліос" посів перше місце у тижневому рейтингу трансляцій за чисельністю глядацької аудиторії. Це говорить про те, що поступово, крок за кроком команди клубів, що виступають під егідою ПФЛ стають цікавими не тільки, так би мовити, у "своєму" регіоні, а й в інших областях України", - продовжив Бальчос.

"Я впевнений, що спільно з ТК "Футбол" ми виграли у своєчасності виходу на телепростір, адже наразі відчувається готовність глядача, у першу чергу, сприйняти продукт, який пропонують клуби ПФЛ", - додав він.