Українська правда

В "Іллічівці" чистка "донецьких"

Сергей Шемшученко — 18 травня 2012, 20:07

За ініціативи першого віце-президента "Іллічівця" Павла Розумного, в маріупольському клубі практично не залишилося футбольних функціонерів, які в минулому році прийшли разом з Валерієм Яремченком.

Це стосується не тільки тренерського штабу, але і обслуговуючого персоналу, а також прес-служби клубу. Єдиний, хто зберіг свою посаду, по крайней мере, до повернення з-за кордону президента Володимира Бойка - це спортивний директор Євген Канана.

Разом з Миколою Павловим в Маріуполь переїде весь його багаторічний тренерський штаб з "Ворскли". Також за ініціативою Павлова прес-службу азовців знову очолить Сергій Катрич, який залишив "Іллічівець" в 2004 році.

Додамо, що вже 12 гравців "Іллічівця", орендовані у "Шахтаря", підписали повноцінні контракти з маріупольським клубом. Очікується, що ще кілька новачків, серед яких будуть досить відомі, перейдуть в "Іллічівець" після офіційного представлення Миколи Павлова в якості головного тренера.

Відзначимо, що в наступному сезоні перед командою буде поставлене ​​завдання виходу в зону Ліги Європи. На думку Володимира Бойка, для клубу з п'ятим бюджетом в Україні - це реальна і досяжна мета, інформує terrikon.com.