Українська правда

"Динамо" підпише Младена Петріча?

Сергей Шемшученко — 19 травня 2012, 17:48

Хорватський форвард Младен Петріч може стати гравцем київського "Динамо".

Як повідомляє Jutarnji list, до Києва 31-річний гравець може перебратись на правах вільного агента, оскільки німецький "Гамбург" вирішив не продовжувати контракт з хорватом.

Спочатку кияни хотіли придбати у "Хайдука" Анте Вукушича, однак в останніх матчах форвард не справив враження на скаутів "Динамо". В зв'язку з цим, український клуб почав шукати інші варіанти.

В неділю менеджер агентства Sports Total, яке представляє інтереси Петріча, зустрінеться у Загребі з представниками київського клубу.

За словами агента гравця, "Динамо" розглядається, як один з можливих варіантів, хоча сам Младен хотів би перебратись до Англії або Іспанії. На Туманному Альбіоні інтерес до гравця проявляють "Вест Бромвіч" та "Фулхем", а на Піренеях - "Депортиво" і "Севілья".

Поки що хорватський футболіст не поспішає приймати остаточне рішення, маючи в запасі пропозицію з Китаю.

"Я отримав пропозиції з Італії, однак туди їхати ми не збираємося. Пропонує контракт китайський клуб, але це також не найкращий варіант для моєї сім'ї. Крім того, є декілька пропозицій з Іспанії. Думаю, ця країна є найбільш прийнятним варіантом", - цитує Петріча fc-dinamo.kiev.ua.