Українська правда

Суркіс: "Мені нема чого сумувати з приводу того, що Девіч не перейшов у "Динамо"

Сергей Шемшученко — 26 травня 2012, 21:45

Марко Девіч перейшов у "Шахтар", тому що він там себе в більшій мірі бачить гравцем основного складу.

Таку думку висловив президент "Динамо" Ігор Суркіс, коментуючи інформацію про інтерес його клубу до гравця.

"Не буду це заперечувати. Такий футболіст був би цікавий будь-якому клубу. Ми дійсно хотіли його придбати. З самим футболістом в контакт не вступали, а цивілізовано вели переговори з його клубом. Девіч віддав перевагу перейти в "Шахтар", і я не бачу нічого поганого в цьому", - сказав він.

"Це абсолютно нормально. Мабуть, він там себе в більшій мірі бачить гравцем основного складу. Але краще так, ніж взяти його, і він сидів би у нас на лавці запасних. Все чесно, все прозоро, немає ніяких питань", - зазначив Суркіс.

На питання, чи правда, що в день, коли Девіч підписав контракт з "Шахтарем", він мав підписувати угоду з "Динамо", Суркіс відповів: "Ні, цього не було, ми з ним не домовлялися. Я особисто не вів переговори, а Михайличенко і група селекції цікавилися ним лише на рівні того, чи хоче він залишити "Металіст".

"Він однозначно відповів, що дійсно хоче залишити "Металіст". Була певна сума компенсації, але між "Динамо" і "Шахтарем" він вибрав останніх, і я хочу повторити, що не бачу в цьому нічого поганого", - запевнив Суркіс.

Також президент "Динамо" зазначив, що не засмутився тим, що Марок віддав перевагу "Шахтарю".

"Я не засмутився, тому що йому 29 років. Мені хотілося б запрошувати гравців з більшою перспективою. Це його вибір і вибір свідомий, бо в 29 років футболісти вибирають той клуб, в якому хочуть закінчити кар'єру. Годі сумувати з приводу того, що Девіч до нас не перейшов", - цитує Суркіса dynamomania.com.