Головне

Коломойський пообіцяв "Буковині" мільйон доларів, якщо вона переможе "Севастополь"

27.05.2012 22:07 1508 0

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський заплатить "Буковині" мільйон доларів, якщо чернівецький клуб обіграє "Севастополь" у останньому турі Першої ліги.

Про це він заявив, коментуючи результат матчу "Севастополь" - "Металург" в ефірі програми "Профутбол".

"Моя думка не змінилась про арбітраж і я думаю, що якщо в Прем'єр-лізі ми граємо у футбол, то в Першій перйшли до волейболу, а у другій можемо грати у водне поло", - сказав він.

"Я не хочу коментувати суддівство, щойно говорив з Ігорем Суркісом, просив його запитати у Григорія Суркіса, чи буде він займати якусь позицію стосовно цієї гри. Але відповідь не отримав", - зазначив Коломойський.

Також Коломойський зазначив, що готовий виплатити "Буковині" певний бонус, якщо вона відбере очки у "Севастополя" в останньому турі.

"Збірна однокласників", як каже Селюк, пропонує преміальні "Буковині", незвичайні преміальоні, якщо вона відбере очки у "Севастополя" - 500 тисяч доларів. Якщо буде результат - суму подвоїмо. Питання приципу, а не грошей", - зазначив президент "Дніпра". 

Підсумовуючи, Коломойський заявив, що якщо Григорій Суркіс не висловить свою позицію, то він озвучить його номер телефону у прямому ефірі за тиждень.

Коментарі ()