Головне

Товариський матч. Україна - Естонія - 4:0. Гарячі естонські хлопці іспит не склали

28.05.2012 23:50 1270 0
Товариський матч. Україна - Естонія - 4:0. Гарячі естонські хлопці іспит не склали

Збірна України серію спарингів перед стартом Євро-2012 розпочала з впевненої перемоги над командою Естонії. В австрійському Куфштайні українці розгромили естонців з рахунком 4:0.

Якщо в Олега Блохіна було завдання перевірити у цьому матчі атаку української команди, то його підопічні впоралися. Голів було багато, а могло бути ще більше. Естонія не зуміла пртистояти українцям і матч проходив в одні ворота. Отже, поки казати, хто гідний стояти у воротах української команди на Євро-2012 ще зарано. П`ятов у грі з естонцями відпочивав і лише одного разу вступив у гру по-серйозному.

Можливо, на гру українців вплинув і той факт, що Блохін вже зараз собі малює склад на стартовий матч із Швецією. Не факт, але заявка Блохіна на гру з Естонією, може бути ідентичною із заявкою на Євро.

У грі з Естонією українці грали з бажанням, а доводити було що. Попереду в нас виходило майже все. Голи були забиті і зі стандарту, з гри, і головою. Захисний кордон збірної України перевірки не пройшов, але згідно із замін Блохіна там він також багато з чим визначився.

Найбільше проблема в Олега Володимировича буде з тим, кого ставити в півзахимсті та атаці. Однозначно, що місце в стартоворму складі забронюють Гусєв, Тимощук та Ярмоленко, вони зараз знаходяться в найкращій формі. По усіх інших питання. І матч з Естонією ці питання не зняв.

Воронін хоча гол і забив, але виглядав непереконливо. Девіч старався, роздавав паси, але чи вистачить цього для того, щоб змінити думку консервативного Блохіна, який не любить ризикувати і обирає перевірених бійців, не факт. Те ж саме стосується і Назаренка, який виглядав непогано і є гравцем команди Блохіна ще з ЧС-2006. Хоча тоді його навіть на заміну Олег Володимирович так і не випустив, але може реабілітуватися вже на Євро.

По Мілеському, Алієву, Селезньову, то це питання до тренера. Ця трійця нині не дотягує до рівня збірної та ще перед Євро. Шевченко, тут без питань. Це однаково, що прибрати з трибун на Євро Григорія Суркіса. Не факт, що Шевченко допоможе українцям, але що каші не зіпсує, то 100%.

Тобто, якщо в першій половині гри з естонцями стартовий склад українців щось доводив, то після 4:0 вже на 50-й хвилині гра затихла. Єдине, так це не вгамовувася Селезньов, який кілька нагод похизуватися забитим голом перед Блохіним втратив.

Наступний екзамен для обраних Блохіна вже очікує 1 червня.

Коментарі ()