Українська правда

На перший збір "Динамо" поїдуть три воротарі

Сергей Шемшученко — 28 травня 2012, 15:47

За півмісяці до виходу динамівців із відпустки тренерський штаб команди визначається з футболістами, які вирушать на перший тренувальний збір до Австрії (14-24 червня).

Детальнішою інформацією щодо воротарського питання поділився з клубним сайтом профільний фахівець у тренерському штабі Михайло Михайлов.

"Єдину конкретику, яку можу повідомити на даний момент, – до "Динамо" з оренди в "Кривбасі" повернувся Денис Бойко. Він їде на збір із першою командою й буде конкурувати за місце в основному складі", - сказав він.

"Загалом на перший збір до Австрії вирушать три воротарі. У нас є Кичак, Бущан, інші молоді голкіпери. Безпосередньо перед початком збору конкретно визначимося з прізвищами", - пообіцяв він.

Ще невідомо, коли зі збірної Україні повернеться Максим Коваль. Зараз він на тренувальному зборі, працює, щоб заслужити місце у збірній на Євро-2012.

"Що стосується Шовковського, його відновлення після операції на плечовому суглобі проходить відповідно до плану. У цьому Олександру допомагає філософське ставлення до життя, до футболу", - вважає Михайлов.

"Раніше він докладав усіх зусиль для успішної гри на Євро, тепер же спробував сприйняти ситуацію, що склалася, й повністю переключився на процес реабілітації. Шовковський – справжній професіонал", - резюмував він.