Українська правда

Ігнатьєв: На першому зборі проведемо три контрольних матчі

Сергей Шемшученко — 29 травня 2012, 16:28

Відпустка динамівців у самому розпалі, до її завершення залишилося ще два тижні, але тренерський штаб продовжує вирішувати важливі питання, планувати збори та аналізувати інформацію про потенційних новачків.

Детальніше про все це розповів клубній прес-службі асистент головного тренера "Динамо" Борис Ігнатьєв:

"Відпочинок поєднується з переглядом можливих майбутніх кандидатів до команди. Намагаємося охопити якомога більше інформаційне поле", - сказав він.

"Наших "збірників" ми не чіпаємо. Судячи з інформації, що з'явилася про можливі переходи, були питання щодо деяких легіонерів, тому з ними була розмова. Але поки ні до чого конкретного справа не дійшла", - зазначив він.

Росіянин зазначив, що довколо команди створюється чимало "качок" для заповнення інформаційного поля за відсутності інших новин.

"Плануємо три матчі за 10 днів. Суперники поки не відомі, їхнім підбором зараз займаються наші представники й діляться з нами отриманою інформацією. Але остаточно поки нічого невідомо", - додав він.

"Уже точно ми беремо із собою двох хлопців 1995-го року народження, нападників Яремчука та Тищенка, які, за інформацією нашої ДЮФШ, добре виглядали протягом сезону в ДЮФЛ та чудово себе проявили в матчі проти "Спартака". Їм уже оформлюють візи та інші документи. Також у цьому списку є Хльобас та Макаренко", - розповів він.

Ігнатьєв заперечив чутки про те, що він може очолити московське "Торпедо".

"Немає сенсу говорити про це. Як футболісти переходять із команди до команди на сторінках ЗМІ, так само й тренери. Це питання не підіймалося, та й змінювати київське "Динамо" з його виступами в єврокубках, серйозною організацією на щось інше просто немає сенсу", - вважає він.

"Коло потенційних новачків команди? Прізвищ у пресі й так предостатньо. Це ігри, які ведуть убік та не дають зосередитися. То ми одного прогавили, то Девич перейшов до "Шахтаря". Такі розмови викликають у вболівальників, з одного боку, бажання придбати того чи іншого гравця, а з іншого – злість, тому що він у результаті не опинився в команді. Тому, поки ми не підписали гравця, обговорювати щось немає сенсу", - закінчив Ігнатьєв.