Українська правда

Будинок Каладзе в Мілані обшукала поліція

Сергей Шемшученко — 31 травня 2012, 10:17

В Мілані, в будинку, що належить колишньому гравцеві футбольних клубів "Мілан" і "Дженоа" грузину Касі Каладзе, італійська поліція провела обшук.

За словами прес-секретаря К.Каладзе "це був звичайний обшук, проведений в той же день, коли такі ж обшуки пройшли в різних містах Італії в будинках ще 150 футболістів, тренерів і членів керівництва ряду клубів".

"В ході обшуку з будинку Каладзе були вилучені ряд документів", - повідомив прес-секретар. Будь-які подробиці поки не повідомляються.

28 травня сам Каладзе заявив у Тбілісі, що він "ніколи не брав участі в жодних договірних футбольних матчах". Заявивши два тижні тому про вихід з великого спорту, він сказав, що у нього "абсолютно чисте минуле".

"Якщо правоохоронні органи Італії захочуть мені задати якісь питання, то я готовий поїхати до Італії і відповісти на всі, і тим самим допомогти слідству", - зазначив 34-річний Каладзе.

Торкаючись торішнього матчу "Дженоа" - "Лаціо", про який італійська преса писала як про один з можливо договірних, Каладзе сказав: "Я не тільки не брав участі в цій грі, я навіть не був у запасі, так як я був тоді травмований", пише unn.com.ua.