Головне

Товариський матч. Австрія - Україна - 3:2. Гусєв раз, Гусєв два, і все... ВІДЕО

02.06.2012 00:06 1168 0
Товариський матч. Австрія - Україна - 3:2. Гусєв раз, Гусєв два, і все... ВІДЕО

Свій другий контрольний матч перед стартом Євро-2012 збірна України програла. В Інсбруку українці поступилися команді Австрії з рахунком 2:3. На дубль Гусєва господарі відповіли голом із стандарту Юнузовіча та двома голами Арнаутовіча.Австрія - це не Італія, і далеко не Естонія, яку підопічні Олега Блохіна розгромили напередодні. В астрійців є своє гравці, яких знають в Європі, такі як Предль, Арнаутовіч, Алаба і вони до того ж уміють грати у футбол.

Для команди Олега Блохіна нині не найголовніше результат, а важливіше сам малюнок, награвання основи. Ось з цим в національній команді повна "бєлєберда". Напевно, і сам Олег Володмирович ще не визначився кого поставить зі стартових хвилин на гру зі Швецією? А вже варто було б задуматися...

Здається, поки без варіантів лише вихід на поле Ярмоленка, Гусєва та Тимощука. Питання з воротарем відкрите. Захисна лінія те ж саме, з півзахистом усе більш-менш зрозуміло, а в нападі також поки лише знаки питання.

У грі з Австрією наш захист знову довів, що місце в старті не заброньоване нікому. Австрійці забили свої голи легко. Хачеріді замість того, щоб грати до останньго знову починає розпускати руки. Цього разу він ледве не зчепився з Арнаутовичем. Пощастило, одумався, а то це міг бути його останній матч у збірній при Блохіну.

Михалик багато помилявся, Ракицький грає без настрою і без бажання.

Девіч, Шевченко, Назаренко, Мілевський, Ротань, Воронін - це гравці, нинішня ігрова форма яких не для матчів Євро-2012. Можливо, за деясть днів щось зміниться, хотілося б це передбачити.

У матчі з австрійцями українці могли розраховувати і на нічию. На перемогу команда Блохіна не награла. У господарів було більше бажання виграти, а українці, складалося враження, були б задовлені і нічиєю.

Блохіну доведеться ще довго думати, як налаштуватися на шведські редути. І якщо раніше, у мене виникало питання, а чому ми не готуємося до Євро, граючи з сильними суперниками (ось Росія розгромила Італію, зіграла унічию з Уругваєм),то тепер усе зрозумів. Усе тому, щоб зберегти переможний настрій, ну і на всяк випадок, щоб не зганьбитися до старту турніру.

Після  гри з австрійцями доводиться знову лише сподіватися, що на Євро-2012 буде зовсім інша гра українців...

Коментарі ()