Українська правда

"Волинь" вийшла з відпустки без Майкона, але з Панасом

Сергей Шемшученко — 4 червня 2012, 19:51

Гравці і тренери ФК "Волинь" сьогодні зібралися на стадіоні "Авангард" після короткої літньої відпустки без найкращого гравця команди останнього сезону.

Про обставини виходу "волинян" з відпустки повідомляє офіційний сайт клубу.

У розташуванні команди з`явилося кілька нових виконавців. З вихованцем волинського футболу Вадимом Панасом, останнім клубом якого була "Оболонь", вже укладено попередній контракт, інші перебувають на перегляді. З оренди в "Нафтовику" повернувся голкіпер Сергій Літовченко.

Кілька гравців "Волині" не приїхало до Луцька. Захисник Ванче Шиков отримав відпустку, адже у травні перебував у національній збірній і відіграв два товариські поєдинки проти Португалії та Анголи. Македонець приєднається до "Волині" уже на зборах в Словенії.

Закінчилася угода оренди із півзахисником В’ячеславом Шарпаром, права на якого належать харківському "Металісту". Попри чинний контракт у Луцьку наразі не з`явився бразильський нападник Майкон Олівейра.

Вдома гравці "Волині" пробудуть до 10 червня, аби того ж дня відбути до Словенії. Із 10 по 24 червня у містечку Птуй під Марібором триватиме перший навчально-тренувальний збір "Волині".

Наразі заплановано проведення кількох контрольних поєдинків: 14 червня із російським "Сибіром" або луганською "Зорею", 17 червня із словенським "Цельє", 20 червня із хорватським "Інтером" (Запрешич) та 23 червня із російським ФК "Краснодар".