Українська правда

Воронін: Зараз більше відповідальності, ніж 6 років тому

Сергей Шемшученко — 8 червня 2012, 00:12

Домашні трибуни рідних стадіонів - впливовий фактор, котрий як підтримує гравців збірної України, так і змушує їх зрозуміти всю відповідальність.

Про це заявив після відкритого тренування команди нападник Андрій Воронін, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Відчуваємо велику відповідальність, бо розуміємо яких результатів від нас чекають. Розуміємо, що буде творитися в Києві 11-го числа", - сказав він.

"Ми ж будемо намагатися зробити все можливе, щоб виграти. Перша гра - найважливіша: як почнеш, так і піде. Сподіваюся, що нам вдасться розпочати шлях в Євро з перемоги", - наголосив Воронін.

Андрій визнав, що змінив думку про недостатню увагу збірній, адже його вразила атмосфера на стадіоні "Динамо".

"Порівняти з ЧС-2006? Зараз більше відповідальності - ми граємо вдома. У 2006-му відчуття були зовсім іншими", - згадав він.

На думку Вороніна, у матчі зі шведами нема фаворита, але в його збірної великий козир у вигляді підтримки рідних трибун.

"Вивчення шведів? Думаю, цим будемо займатися всі дні, що залишилися до гри. Напевно, нам розкажуть про шведів більше, ніж вони самі про себе знають", - вірить він.

Також Воронін зазначив, що про зміну клуба зараз не думає, бо є важливіші питання, а щодо отруєння у грі з турками, то все минулося і рідна кухня буде прихільнішою до гравців.