Українська правда

Євтушенко: Намагатимемось зберегти ключових гравців у "Ворсклі"

Сергей Шемшученко — 8 червня 2012, 16:39

Свіжоспечений наставник полтавської команди дав своє перше інтерв'ю клубній прес-службі.

"Ворскла" за останні роки зміцнила свої позиції в українському футболі, ставши твердим середняком. Ми повинні зберегти все краще, що було створено нашими попередниками, і примножити досягнення", - почав він.

"Природно, першочергово я бачу те, щоб команда добре стартувала в новому чемпіонаті, грала у видовищний футбол для вболівальників, при цьому набираючи очки. Завдання будемо ставити по ходу чемпіонату", - пообіцяв він.

Євтушенко пообіцяв, що його команда буде намагатися грати в збалансований футбол, додавши, втім, що основою гри є оборона.

"З Павловим ми не спілкувалися. Ніколи близьких відносин з Миколою Петровичем у нас не було. На своєму професійному рівні ми часто перетиналися. Я глибоко поважаю цю людину, як фахівця високого рівня", - визнав Євтушенко.

"Де б він не працював, скрізь доводив свій великий тренерський талант. Але мені теж є чому навчити футболістів. Сподіваюся, хлопці швидко зрозуміють, чого ми від них хочемо, і взаєморозуміння буде налагоджено", - вірить він.

"На сьогодні день позиція клубу, а тепер і моя - зберегти всіх ключових і талановитих виконавців в команді. Особливо це стосується молодих гравців, які часто дуже швидко дозрівають, і хочуть піти у великі клуби, а потім їм доводиться дуже складно морально, коли замість гри в основному складі випадає гріти лавку", - вважає тренер.

Євтушенко зазначив, що деякі лідери кіровоградської "Зірки", де він працював останнім часом, могли б стати гравцями "Ворскли", але наразі йому хочеться побачити на зборах молодь полтавського клубу.