Українська правда

Бетао: Збірна України добре підготовлена тактично і дуже вмотивована

Сергей Шемшученко — 8 червня 2012, 19:11

До Євро-2012 життя в Україні дуже змінилося, а збірна нашої країни має бути гідною цих змін.

Такеу думку доніс журналістам бразильського Gazeta Esportiva захисник київського "Динамо" Бетао.

"Країна дуже інтенсивно готувалася до цього турніру. Звичайно, багато чого змінилося за цей час. В Києві з'явилися вказівники на англійській мові. Народ готується приймати гостей. Також можу сказати, що в Києві є хороші ресторани. М'ясо хороше. У них там є один знаменитий суп з буряком і капустою", - сказав він.

"На головній площі країни є хороші магазини. Дуже багато позитивних моментів. Клімат там не такий вже й суворий, як у нас багато хто думає. В літній період температура досягає 37 градусів вище нуля", - розповів динамівець.

Також бразильські журналісти поцікавились у Бетао його думкою щодо шансів збірної України на Євро.

"Важко сказати. У них сильні суперники по групі, але тих же англійців Україна вже обігрувала. Що я можу сказати про нинішню збірну України? Вони добре підготовлені тактично і дуже вмотивовані. На ключових ролях в команді - Ярмоленко, який грає зі мною в "Динамо", а також Коноплянка з "Дніпра", - зазначив він.

"Шевченко? Багато говорили про те, що Андрій завершить кар'єру, але він ніколи не підтверджував цю інформацію. Відомо, що це його останній великий турнір в збірній. Звичайно, в такому віці тіло й ноги вже не слухають тебе так, як раніше. Щось подібне було з Роналдо на схилі його кар'єри. Безумовно, Шевченко - це гравець, який заслуговує на безмежну повагу", - цитує Бетао fc-dinamo.kiev.ua.