Українська правда

Шевченко спростував участь у виборчій кампанії "регіонала"

Сергей Шемшученко — 17 червня 2012, 19:20

Капітан збірної України Андрій Шевченко спростував свою причетність до політичної агітації одного з політиків, поширивши офіційну заяву з цього приводу.

"Сьогодні сайти помістили інформацію про те, що один з політиків нібито заручився моєю підтримкою в своїй агітаційній компанії. Хочу спростувати свою причетність до будь-яких передвиборчих заходів вітчизняних політиків", - сказав він.

"У черговий раз хочу висловити свою позицію з даного питання. Я дотримувався і дотримуюсь переконання, що футбол і спорт поза політикою. Як і будь-який інший громадянин, я можу симпатизувати тим чи політичним фігурам і об'єднанням, але відстоюю своє право не поширюватися публічно і не виступати в ролі агітатора, тим більше, зараз, під час Євро", - підкреслив він.

"Вважаю для себе головним завданням приносити користь збірній як капітан гравець і людина, що віддає всі свої сили на славу вітчизняного футболу", - цитує Шевченка championat.com.

Нагадаємо, регіонал Віталія Журавського, що збирається балотуватися в народні депутати України по мажоритарному округу в Житомирській області, випустив поліграфічну продукцію, де зображені сам політик і Андрій Шевченко на тлі трибун стадіону "Динамо" імені Лобановського в Києві.