Українська правда

Велозу: "Мені приємний інтерес з боку такого клубу як "Динамо"

Сергей Шемшученко — 28 червня 2012, 08:57

Півзахисник збірної Португалії, на якого претендує "Динамо", готовий переїхати до чемпіонату України.

Про це заявив сам футболіст.

"Особисто я нічого і не з ким поки не обговорював. Поки наша збірна грала на чемпіонаті Європи, я вважав неправильним будувати плани, пов'язані зі змінами в моєму клубному майбутньому", - сказав він.

"Справа агентів вести переговори, а моя справа - грати. Тепер, коли чемпіонат Європи для Португалії завершився, можна замислитися про клубну кар'єру. Але пізніше - хотілося б хоч трохи відпочити", - зазначив Велозу.

На питання, чи він готовий змінити "Дженоа" на інший європейський чемпіонат, гравець відповів: "Чому б ні? Зізнатися, мені приємний інтерес з боку такого клубу як "Динамо" - я знаю, що саме в ньому починав, а тепер закінчив ігрову кар'єру класний форвард Андрій Шевченко. Однак поки, мені здається, рано говорити щодо мене про щось напевно".

Також гравець зазначив, що готовий переїхати жити та грати до східної Європи.

"У будь-якому разі, прийшов час змін, і мені, щоб прогресувати, корисно буде залишити Італію. Особливо якщо випаде можливість змінити "Дженоа" на більш іменитий європейський клуб. "Динамо" - один з таких варіантів", - цитує Велозу sport-express.ua.