Українська правда

Луческу: Суперкубок потрібно виграти

Сергей Шемшученко — 2 липня 2012, 13:29

Донецький "Шахтар" не повинен повторювати помилок минулого сезону і має однаково відповідально ставитися до всіх суперників.

На цьому наголосив головний тренер команди Мірча Луческу, повідомив офіційний сайт клубу.

За його словами, на "Шахтар" дуже скоро чекає матч на Суперкубок України. І в цій грі потрібно не просто взяти участь, трофей має бути обов'язково завойованим.

Збірники "Шахтаря" отримали досить тривалу (наскільки це було можливо, звісно) відпустку, і тепер їм належить показувати, в якому вони перебувають стані. Містер висловив сподівання, що у відпустці вони займалися й тепер не доведеться починати з нуля, тим більше з травм. Тренерський штаб "гірників" має намір подивитися збірників у справі вже завтра у контрольній зустрічі з "Туном". Тоді стане ясно, що робити далі.

Містер вкотре сказав про майбутню Лігу Чемпіонів: "Ми не можемо виступити, так як це сталося в минулому сезоні. Тоді в нас була, перш за все, ментальна проблема, проблема концентрації. Тепер усе має бути зовсім інакше".

Наступні два дні "Шахтар" присвятить іграм із "Туном" та "Янг Бойз". Після цього Мірча Луческу вирішить, чи потрібен ще один контрольний поєдинок або варто вже повертатися до Донецька.