Українська правда

Сьомін: Ми зараз чітко розуміємо - кому і над чим треба працювати

Сергей Шемшученко — 4 липня 2012, 09:56

Дві поразки в один день на зборах в Австрії від загребського "Динамо" та кіпрського "Анортосіса" - нормальне явище, результат буде потрібний пізніше.

На цьому наголосив у розмові з представниками прес-служби киян наставник команди Юрій Сьомін.

"Ми свідомо групу гравців, які тренуються з самого початку зборів, "розбавили" футболістами збірних, які провели, по суті, два повноцінних тренувальних дні. Нам потрібно було обов'язково подивитися на їхній стан", - сказав він.

"В результаті отримали дуже хорошу інформацію. Погано, що програли, хоча на сьогоднішній момент результати зустрічей не грають ніякої ролі. Для нас найголовніше зараз підвести всіх футболістів до рівня хорошої фізичної готовності до 14 липня", - наголосив він.

За словами Сьоміна, тренери спеціально не робили заміни, всім хотіли дати провести на полі 90 хвилин.

"Хоча, другий матч був перерваний на кінець першої години. Дуже важливо, що ми зараз чітко розуміємо - кому і над чим потрібно працювати", - підкреслив росіянин.

"Чи гравці витримують 90 хвилин гри? Одна група витримує, а інша - ні. Тому спеціально виставили змішані склади в обох матчах. В обоймі у двох останніх матчах будуть ті гравці, рівень готовності яких дозволяє вирішувати серйозні завдання", - повідомив Сьомін.