Українська правда

Луческу: Ми чекаємо Чигринського, але йому буде непросто

Сергей Шемшученко — 7 липня 2012, 11:32

Дмитро Чигринський, котрий фактично поза грою вже два сезони, все ще може вийти на колишній рівень.

У цьому впевнений тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, повідомляє сайт клубу.

"Чигринський добре почав підготовку. Кілька разів, коли він залишав тренування, я думав, що знову з ним щось сталося. Але він повертався на поле на другий день, проблем не було", - почав він.

"Я ставив його до складу, щоб він зіграв, і він робив це. Природно, помилявся - потрібен час, щоб він повернувся на колишній рівень. За останніх два роки він провів не дуже багато матчів, необхідний час, щоб повернути ті кондиції, які у нього були до травм", - додав він.

Що стосується функціонального стану Дмитра, то він на рівні.

"Буде стабільність у тренуваннях - тоді все буде нормально. У цій команді велика конкуренція, жоден гравець не застовпив за собою місце в основному складі заздалегідь. Якщо з тих чи інших причин футболіст втрачає своє місце (травма або щось інше), є інші хлопці, які тільки і чекають моменту, щоб зайняти його місце", - зазначив румун.

"Потім непросто повернутися. Потрібні серйозна увага, концентрація і високий рівень професіоналізму. Така ситуація на сьогодні: ми чекаємо Діму, потребуємо в ньому, це важливий гравець для нас, особливо в міжнародних матчах. І національної збірної він потрібен обов'язково", - наголосив він.

"Було терпіння, адже це триває понад півтора року. Сподіваюся, що через найбільш важкі моменти він вже пройшов і зараз буде тим гравцем, якого всі знають", - вірить тренер.