Українська правда

"Чорноморець" через суд примусив свого вболівальника сплатити штраф за порушення

Сергей Шемшученко — 7 липня 2012, 20:36

Районний суд міста Одеси задовольнив позов ФК "Чорноморець" і постановив стягнути грошовий штраф з вболівальника, який порушив громадський порядок і правила поведінки на стадіоні під час матчу "Чорноморець" - "Карпати".

19 листопада 2011 року на стадіоні "Чорноморець", під час матчу 17 туру чемпіонату України, один з уболівальників, перестрибнувши огорожу, вибіг на поле, тим самим порушивши громадський порядок і правила поведінки на стадіоні, пише сайт одеситів.

24 листопада 2011 року рішенням дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги за № 11 на ФК "Чорноморець" було накладено грошовий штраф.

Службою безпеки клубу, спільно зі співробітниками правоохоронних органів, було встановлено особу правопорушника, підготовлені та передані в установленому законом порядку матеріали у цивільний суд для прийняття процесуального рішення відносно даної особи.

Своїм рішенням від 26 червня 2012 року районний суд міста Одеси повністю задовольнив позов ФК "Чорноморець", і, крім суми штрафу, стягнув з горе-вболівальника судові витрати.