Українська правда

"Таврія" підписала шведа Свенссона - офіційно

Сергей Шемшученко — 11 липня 2012, 22:45

Хавбек "Гетеборга" Густав Свенссон, який раніше захищав також кольори турецького "Бурсаспора", з нового сезону буде виступати в Україні.

Перший шведський легіонер прем'єр-ліги вже підписав угоду з першим чемпіоном України - сімферопольською "Таврією", пише сайт УЄФА.

Термін його дії - до літа 2015 року. Новобранець, на рахунку якого 2 матчі у складі Тре Крунур, буде заявлений за кримчан під 6-м номером.

"Я вважаю це хорошим варіантом у спортивному плані, адже українська ліга одна з найсильніших в Європі", - розповідає Свенссон.

"Варто зазначити, що моїм одноклубником відтепер буде Сергій Назаренко, один із провідних гравців збірної України на Євро-2012, а тренером - Олег Лужний, відомий як гравець лондонського "Арсеналу", - радіє він.

Разом із "Гетеборгом" півзахисник руйнівного плану Густав Свенссон провів у чемпіонаті Швеції 101 матч, забивши 8 голів. Ще 25 разів він виходив на поле у турецькій лізі, а також має у своєму послужному списку 24 поєдинки (1 гол) у складі шведської "молодіжки".