Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Металург" Д 1:0. Непереконливий старт киян

14.07.2012 21:59 1417 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Металург" Д 1:0. Непереконливий старт киян

Київське "Динамо" з нервової мінімальної перемоги розпочало новий сезон. В матчі проти донецького "Металурга" підопічні Юрія Сьоміна змогли вирвати перемогу лише у доданий арбітром час.

Стартовий склад столичного клубу відверто здивував. На лавці запасних розпочали гру Олег Гусєв і Денис Гармаш, Мілевського взагалі не було навіть у заявці, а з перших хвилин на полі з'явилися Дуду і Аруна.

І якщо бразилець на фланзі намагався бути активним, то Лукман провів матч у ключі, в якому грав у минулому сезоні, і за який весь час піддавався критиці експертів і вболівальників. Також з перших хвилин матчу грав Ніко Кранчар, але виглядав хорват важко, часто втрачав м'яч, тому прогнозовано у другому таймі пішов відпочивати.

"Динамо" з перших хвилин захопило ініціативу, лізло на ворота суперника, однак зі створенням і реалізацією моментів у киян, схоже, ті ж проблеми, що були і раніше. Єдиний м'яч, забитий на останніх хвилинах після подачі з флангу - не найкращий показник для команди, яка ставить перед собою високі цілі на міжнародній арені і у внутрішній першості.

Хоча, за першою грою сезону робити якісь висновки по грі команди, зважаючи на відсутність у складі перспективних новачків Велозу і Рубена, ще зарано. Cподобалося, що гравці до останньої хвилини не втрачали бажання перемогти і йшли на ворота суперника, і пов'язане це, певною мірою, з виходом Гусєва та Гармаша.

Що ж до "Металурга", то з урахуванням більш скромних придбань нових футболістів, і проведенням на один матч більше, можна було б говорити, що нічия для команди П'ятенка - позитивний результат. Донеччани у деяких епізодах виглядали краще суперника, створили декілька моментів біля воріт Бойка, але на перемогу не награли.

Непоганий матч провели Казарян, Соарес, Дімітров, проте у грі проти суперника рівня "Динамо" донеччанам просто не вистачає класу. Хоча, стверджувати, що футбол, який продемонстрували підопічні П'ятенка справив негативне враження, теж не можна. Команда зіграла на своєму рівні, і, незважаючи на поразку, за цей матч їй не має бути соромно.

Коментарі ()