Головне

Суркіс: "Ми повинні проходити будь-яку команду, а не нарікати на жереб"

20.07.2012 15:40 517 0

Перед "Динамо" стоїть завдання пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів, тому в кваліфікації команда має проходити будь-якого суперника.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

"Результат жеребкування сприйняв цілком спокійно і адекватно. Якщо ми хочемо грати в груповому турнірі Ліги чемпіонів, а перед командою стоїть саме таке завдання, ми повинні проходити будь-яку команду і не нарікати на жереб", - сказав він.

"Можливо, нам могли дістатися більш слабкі команди. Але тим цікавіше буде наше суперництво, яке покаже, чи гідна команда Ліги чемпіонів. Якщо не зможемо пройти "Фейєнорд", значить, і нема чого робити нам в такому турнірі", - зазначив Суркіс.

За словами Суркіса, важливо, що "Динамо" проведе три матчі до гри з нідерландцями.

"Не знаю, плюс чи для нас, що чемпіонат Нідерландів стартує в серпні, але ігрова практика таки ніколи нікому не заважала і має важливу роль. "Динамо" ж до цього моменту зіграє три тури, сподіваюся, що до 31 липня команда набере форму", - сказав Ігор Михайлович.

"Підійдуть і наші новачки, які швидко набирають форму і декого з них ми вже побачимо на полі в грі з "Арсеналом". Тому зараз усі думки пов'язані з найближчими іграми. Ми всі сподіваємося, що команди виступить вдало і мріємо потрапити в груповий турнір Ліги чемпіонів", - цитує президента киян soccer.ru.

Коментарі ()