Головне

Гендиректор "Кривбасу" Затулко: Ми не могли дати Кварцяному розвалити клуб

22.07.2012 22:56 749 0

Віталій Кварцяний фактично хотів залишити "Кривбас" без футболістів, що не прийшли крізь нього.

Про це в ефірі програми "ПроФутбол" заявив генеральний директор клубу Олександр Затулко.

"Після закінчення сезону 2011/12 ряд тренерів розглядався нами, в тому числі кандидатура Кварцяного. Всі написали нам програму розвитку клубу, і ми зупинилися на кандидатурі Кварцяного. Домовилися про умови, на той момент питань не було", - почав він.

"8-го числа 6 чоловік було відраховано, потім ще 2 людини. Шість новачків хотів купити Віталій Володимирович, ми домовилися з п'ятьма - Бобухом, Іваненком, Дедечком, Пуровічем, Тлумаком", - продовжив він.

Затулко сказав, що хоч ці гравці і були вільними агентами, але їх агенти виставляли нереальні вимоги, так агенти камерунця Чані бажали отримати 400 тисяч доларів.

"Якби на день заявки у нас залишилося б 10 людей, то ми б вилетіли у першу лігу. Була розмова - "давайте повернемося до наших гравців, когось з них заявимо, а трансферна політика вестиметься до зими", - розповів Затулко.

"Ми не могли дати Кварцяному право розвалити клуб "Кривбас". Якщо ми б сказали 8 гравцям "до побачення", то грати було б ні з ким. Він це робив для того, щоб поставити нас в кут і купувати футболістів за ті ціни, які хоче Віталій Володимирович", - звинуватив екс-підопічного Затулко.

Він спростував інформацію, що команді було поставлено завдання посісти 5-е місце і прокоментував кілька новин про клуб.

"Зруйновані трибуни стадіону до нас відношення не мають. Стадіон муніципальний. Скажіть, ви ремонт сусідам безкоштовно робили би?", - звернувся він до ведучих.

"Щодо орендованих - то я не розумію чим гірше орендований, ніж звичайний гравець. Мені ця логіка не зрозумла", - зізнався керівник клубу, який змушений заявляти 21 гравця на сезон через відсутність власних вихованців.

"У нас трохи пересмикнута ситуація. Був один тренер, прийшов інший. Тренер повинен прийти і працювати з тими хто є. А вже за 2-3 тижні поставимо завдання", - резюмував Затулко.

Коментарі ()