Головне

Ліга Чемпіонів. 3-ій кваліфікаційний раунд. Динамо - Фейєнорд 2:1. Нічого нового

31.07.2012 19:14 1028 0
Ліга Чемпіонів. 3-ій кваліфікаційний раунд. Динамо - Фейєнорд 2:1. Нічого нового

Київське "Динамо" продовжує стабільно демонструвати невпевнену гру. Як і у попередніх матчах внутрішньої першості, у поєдинку з "Фейєнордом" кияни здобули нелегку мінімальну перемогу.

Перший тайм команда відіграла взагалі жахливо, крім моменту на перших хвилинах, коли м'яч у власні ворота ледь не відправив Мартінс Інді, більше нема про що і написати. "Динамо" багато метушилося на підступах до штрафного майданчика суперника, проте нічого цікавого так і не продемонструвало.

Оборона киян теж не відзначилась надійністю, свідченням чому були неодноразові вилазки гостей до воріт Коваля, проте відзначитись в першому таймі гостям так і не вдалося.

А от у другій половині гри, відчувши постійні провали киян на фланзі, за який відповідає Даніло Сілва, гравці Кумана пішли вперед, і таки зуміли забити м'яч у ворота молодого українського голкіпера.

Але пропущений м'яч, схоже, позитивно вплинув на гру команди Юрія Сьоміна. Плюс, в перерві на поле вийшов Олег Гусєв, що додало активності в атаці - один словом, "Динамо" почало показувати щось більш менш схоже на футбол.

Перший м'яч у воротах Мулдера опинився на 55-й хвилині після автоголу Іммерса, що в подальшому вплинуло на недосвідчених молодих гравців гостей. Кияни притиснули суперника біля воріт, і вже до 70-ї хвилини вели у рахунку. І знову відзначився Браун Ідейе, який таким чином відсвяткував народження другого сина, якого назвав справжнім козацьким ім'ям - Андрій.

Мінімум ще двічі голкіпер гостей міг витягати з власних воріт м'ячі імені Андрія Брауновича, але спочатку на заваді його батьку стала поперечина, а в наступному епізоді - голкіпер. Але усі разом подякуємо нігерійцеві і за це, адже з семи м'ячів "Динамо" в цьому сезоні п'ять записані на його рахунок.

У підсумку, "Динамо" здобуло перемогу, але різниця у один м'яч не зменшує важливості матчу-відповіді, який відбудеться на стадіоні суперника. Рональд Куман, розуміючи, що не все ще втрачено, під завісу матчу підсилив оборону, аби залишити рахунок незмінним.

Сьомін же заявив, що на виїзді гратиме і по рахунку, і так, як в сьогоднішньому другому таймі. Але якщо на "Де-Кьойпі" Київ гратиме на утримання результату, то це буде найбільшою тренерською помилкою ЮрПалича за весь період його перебування біля керма киян.

Бо нідерландцям втрачати нічого, завдання пробитися у груповий етап перед ними не стоїть, а при шаленій підтримці своїх фанів молоді і перспективні захочуть підтвердити слова свого наставника, і довести, що шалені гроші, витрачені на трансфери, у футболі не завжди грають основну роль. І що з цим "Динамо" можна не лише грати, а й перемагати його.

ВІДЕО

Коментарі ()