Українська правда

Каніболоцький: Попрохав "Дніпро" поставитися до мене з розумінням

Сергей Шемшученко — 31 липня 2012, 17:42

Антон Каніболоцький із задоволенням перейшов до складу "гірників", адже отримати шанс проявити себе у такій команді випадає не часто.

Воротар донецького "Шахтаря" дав перше інтерв'ю прес-службі нового для себе клубу.

"Мені повідомив агент, що є така пропозиція, що "Шахтар" у мені зацікавлений. Я зважив усі "за" й "проти", після чого обрав цей варіант", - сказав він.

"Я розмовляв із генеральним директором "Дніпра" Андрієм Стеценком. Він мені передав їх бажання, щоб я залишився в клубі, та й після приїзду зі зборів ми обговорювали цей варіант. Але я також сказав Андрію Вікторовичу, що в мене є пропозиція від "Шахтаря", і прохав поставитися з розумінням, якщо я його прийму. "Шахтар" на даний момент є найкращою командою в Україні, а грати за топ-клуб – мабуть, мрія кожного футболіста", - наголоси він.

На думку Каніболоцького, трансфер - це крок уперед і шанс показати себе на новому рівні, бо "Шахтар" постійно грає у Лізі Чемпіонів, і гравцю дуже хотілося отримати цей досвід.

"Сподіваюся, що все вийде, і готовий працювати! Радився з батьками, і з деякими товаришами по команді. Усі мене підтримали", - розповів він.

"У "Дніпрі" було не надто багато ігрової практики? Так, це також частково вплинуло на моє рішення. Але я ні про що не шкодую, адже провів чудовий час у "Дніпрі". Це хороша команда, і я вдячний за все, що для мене зробили", - підкреслив Антон.

Контракт кіпера був чинний до зими, але після підписання п'ятирічного контракту із "Шахтарем" йому повідомили, що відзаявляють.

"Шахтар" також знав про це, тому пішов на переговори, щоб не втрачати півроку просто так і щоб я вже зараз працював у колективі. Чудово розумію, які в мене конкуренти: і Пятов, і Шуст, і Рибка, який також є в команді. Буду старатися", - пообіцяв він.

"Із Дніпропетровськом, у принципі, мене на даному етапі вже нічого не пов'язує, зараз уже переїхав до Донецька. Можу сказати, що поки ще не до кінця освоївся – живу в орендованій квартирі. Але найближчим часом переберуся на постійне місце проживання", - посміхнувся наостанок Каніболоцький.