Українська правда

Куман: Шанси "Динамо" трохи краще, але й у нас вони залишаються

Сергей Шемшученко — 31 липня 2012, 22:53

Віце-чемпіону Нідерландів забракло резервів для збереження переможного рахунку у першій частині протистояння з "Динамо" у Лізі Чемпіонів.

Про це на прес-конференції після гри заявив головний тренер голландців Рональд Куман.

"Протягом першої години ми успішно протистояли "Динамо", у них був тільки один момент. У другому таймі ми забили м'яч, але Києву вдалося швидко зрівняти рахунок. Потім Київ зробив дві заміни, випустивши Гусєва і Мілевського, і повністю захопив ініціативу. В останні хвилини нам було дуже важко. Я незадоволений нашим фізичним станом. Нічого ще не закінчено, я вірю в наші шанси в матчі-відповіді", - сказав він.

"Шанси "Динамо" трохи краще, але й у нас вони залишаються. Сподіваюся, за цей тиждень мені вдасться привести команду в хороший стан, щоб їх вистачало на всю гру, а не на 60 хвилин. Вдома у нас відмінна публіка, і Києву доведеться важко, хоча визнаю, що це дуже сильна команда. Загалом, другий матч буде цікавим", - впевнений чемпіон Європи 1988 року.

Куман ще не знає, яку схему використовуватиме в повторній грі, хоч його команда зазвичай грає 4-3-3, але схема 4-4-2 також має право на життя.

"Динамо", перш за все, сильно командною грою, але мені дуже сподобався Ідейе, який зіграв вирішальну роль. Також сильно зіграли Мілевський, Ярмоленко, Гусєв. Різниця між нами в тому, що "Динамо" випускало гравців збірної, а ми молодих хлопців", - поскаржився тренер.

"Скільки хвилин треба сумарно добре грати, щоб пройти "Динамо"? Вся проблема в тому, що вони швидко зрівняли рахунок. Це додало їм сил, вони пішли вперед і створили багато моментів, а ми не створили майже нічого", - наводить слова Кумана dynamomania.com.