Українська правда

У наступній грі "Динамо" Сьомін дасть відпочити низці гравців

Сергей Шемшученко — 31 липня 2012, 22:59

Криворізький "Кривбас" отримує непогані шанси вдало провести матч чемпіонату України проти київського "Динамо", що гратиме неосновним складом.

Про плани щодо ротації складу у грі 4-го туру УПЛ розповів після матчу з "Фейєноордом" тренер команди Юрій Сьомін.

"У нашій команді виступають досить досвідчені футболісти. Але склад на наступний поєдинок нам доведеться в якійсь мірі змінювати, тому що після 40-градусної спеки грати через три дні в Кривому Розі велика група людей буде не в змозі", - зізнався тренер.

"Так що якісь зміни доведеться зробити Але у нас достатньо велика обойма футболістів, які можуть і змінити хід гри, і грати весь наступний матч. Слава Богу, що травмованих немає", - радів Сьомін.

Також під час прес-конференції наставник киян прокоментував свої кадрові рішення у грі з голландським клубом.

"Гра Попова і Сілви? Що мені зараз оцінювати гру? Я повинен спершу подивитися, як вона пройшла, вивчити статистику. Зараз же мені давати якісь оцінки дуже складно", - відповів він.

"Чому не випустив Раффаеля? Не наважився, бо добре йшла гра, ми мали повну перевагу, створювали моменти, якими завершувалася практично кожна наша атака. В таких матчах рідко коли буває така кількість можливостей для взяття воріт суперника. Нас підвела реалізація", - вважає росіянин.

"Чому Гусєва випустив лише з лави запасних? Тому що я так вирішив",- цитує жорстку відповідь Сьоміна dynamomania.com.