Українська правда

П'ятенко: Силу "Тромсе" ми знаємо

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2012, 09:33

Норвезький "Тромсе" є серйозним, але не суперсильним опонентом у Лізі Європи для донецького "Металурга", втім, є певні позафутбольні моменти, що можуть допомогти скандинавам.

Про це перед матчем заявив тренер українців Володимир П'ятенко, пише клубний сайт донеччан.

"Ми вивчили гру суперника. Наш представник побував в Тромсе, на матчі Ліги Європи. У нас є відеозаписи ігор чемпіонату Норвегії, за участю "Тромсе". Гру суперника ми розібрали і готуємося до матчу серйозно. Єдина проблема - штучний газон на стадіоні "Алфхейм", - зазначив він.

"Для нас всі ігри важливі, не тільки "Тромсе". Як я вже говорив раніше всі матчі, в тому числі і в національному чемпіонаті - важливі. Ми знаємо силу "Тромсе" і чекаємо завтрашньої гри. Основне завдання - нам необхідно пройти "Тромсе" за сумою двох матчів", - наголосив він.

"Задоволення від жереба? Ми про це не думаємо. Ми приймаємо жереб. Коли "Тромсе" виграв у "Олімпії", ми почали готуватися до зустрічі з норвежцями. "Тромсе" обіграв сильну словенську команду. Жереб, як жереб. Недарма "Тромсе" у минулому чемпіонаті посів друге місце. Силу цієї команди ми знаємо", - ще раз зазначив П'ятенко.