Українська правда

Кучук: До словенців не можна ставитися несерйозно

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2012, 09:42

У київському "Арсеналі" дуже відповідально ставляться до дебютного поєдинку у єврокубках, в котрому команді протистоятиме словенська "Мура".

Напередодні матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи на заміській базі Арсеналу в смт Щасливе відбулася прес-конференція Леоніда Кучука, пише сайт киян.

"Мура" - добре організована команда, дуже чіпка. Словенці не випадково пройшли ЦСКА. У мене є повний розклад їх матчів: з Баку і ЦСКА. Те, що їх гравці не отримують зарплату півроку - це все чутки", - вважає він.

"У єврокубкових матчах, мені здається, зарплата не має ніякого значення. У третій раунд команда випадково не потрапляє. У нас теж бувають затримки по виплаті, але ми до цього нормально ставимося", - запевнив він.

"Бачив "Муру" в дії ще на зборах. До цієї команди несерйозно ставитися не можна. У європейських чемпіонатах грає багато словенських футболістів. Словенія дуже близько розташована до футбольних країнах та багато її вихідців їдуть в топові чемпіонати. Це багато про що говорить. Дуже хороша школа підготовки", - підкреслив він.

Кучук розповів про те, що один з гравців основного складу словенців тренувався з киянами півтора тижні на зборах, але називати прізвище гравця молодіжної збірної не став.

"Завдання - перемагати. До будь-якого суперника потрібно серйозно ставитися. Досвід Шацьких, котрий провів у єврокубках 73 матчі, має величезне значення. У нього величезне вміння вести єдиноборства, взаємодіяти з партнерами, це дуже важливо", - закінчив Кучук.