Українська правда

Представники "Мури": Ми дуже добре підготувалися до "Арсеналу"

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2012, 09:50

Словенська "Мура" ретельно вивчила гру "Арсенала" перед матчами у Лізі Європи.

Про готовність своєї команди до зустрічей з "канонірами" повідомляє офіційний сайт українського клубу.

"Це вже третій кваліфікаційний раунд для нас і тепер нам належить зіграти з "Арсеналом". Це дуже серйозний суперник, який грає в агресивний і компактний футбол", - сказав тренер команди Франк Ціфер.

"Ми докладемо всіх зусиль, щоб не пропустити, а головне спробуємо забити на виїзді. Це підвищить наші шанси перед грою в Словенії. Наші гравці налаштовані грати в швидкий і комбінаційний футбол. Головне, що у всіх є бажання показати себе і словенський футбол. Ми не дуже добре почали сезон, провалили перші три гри, але, на щастя, добре проявили себе в Лізі Європи. Потихеньку входимо в новий для нас режим", - вважає він.

"У Київ ми прилетіли в оптимальному складі. Єдине, що деякі гравці пропускають матч у зв'язку з дискваліфікацією. Але радує, що лазарет наш порожній і до матчу готуємося без травм", - закінчив він.

Підтримав наставника і капітан "Мури" Фабіен Ціпот.

"Ми дуже добре підготувалися до "Арсеналу". Ми знаємо, що у киян є досвід ігор зі словенськими командами. Але й ми в цьому сезоні показали, що можемо досягати потрібного результату з Баку і Софією. Ми переглянули гри "Арсеналу" в Словенії і намагалися знайти моменти, які дозволять забити гол", - повідомив він.

"Що стосується нашої наступної гри, то скажу, що багато хто може подумати, що ми тепер далеко пройшли в Лізі Європи і тому можна розслабитися. Насправді у нас дуже молода команда, якій є що доводити. Тому грати будемо з повною віддачею", - резюмував Ціпот.