Українська правда

Мілевський: Ми готові до іншого футболу у Роттердамі

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2012, 10:15

Артем Мілевський скучив за футболом і був дуже радий допомогти команді у важкому поєдинку з "Фейєноордом", де "Динамо" показало, що може ламати хід подій у важливих матчах.

Про це сам нападник розповів кореспонденту "Спорт-Экспресса в Украине".

"Спочатку через ангіну довго приймав антибіотики, потім належало повертати колишні кондиції. Важко було дивитися на гру своєї команди з боку, особливо в поєдинках, коли "Динамо" забивало лише на останніх хвилинах", - сзгадує він.

"Дуже хотілося допомогти партнерам, тому в цей вівторок бажання грати було величезним. При цьому розумію, що далеко не все у мене виходило. В деяких моментах діяв трохи не в своїй манері, подекуди потрібно було б бути холоднокровніше", - визнав Артем.

На його думку, щоб знову повернути потрібні кондиції, слід виходити на поле і грати в кожному матчі.

"Вважаю, що гол Брауна Ідейе просто чудовий! Олег Гусєв зробив прекрасну передачу, побажав спочатку на ближню штангу і навісивши звідти на дальню, а Браун красиво зіграв головою. Перший наш м'яч мені теж дуже сподобався. В принципі, було багато хороших моментів і гарних комбінацій. Шкода, не вдалося все реалізувати", - зітхає Мілевський.

"Зараз така спека. Особливо висока температура відчутна в чаші стадіону. Зрозуміло, що це не виправдання, але нам дійсно важко було дихати. Я, до речі, розмовляв з хлопцями після матчів з "Говерлою" і донецьким "Металургом", так вони теж скаржилися. В таких умовах не все задумане виходить. Звичайно, за рахунку 0:1 довелося зібратися і побігти вперед відіграватися. Як бачите, сили знайшлися", - посміхнувся нападник.

"Суперник покаже іншу гру у Роттердамі? Хай показує, ми до цього готові. Потрібно розраховувати тільки на власні сили. Проблем з настроєм на гру у нас немає. Будемо грати у свій футбол, як завжди. Загалом, самі побачите. Вважаю, що ми поступово додаємо. Рухаємося хоч і маленькими кроками, але зате цілком упевненими. Це вже радує", - закінчив Мілевський.