Українська правда

"Таврія" незадоволена тим, як ЗМІ висвітлюють стан клубу

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2012, 11:57

На думку футбольного клубу "Таврія", багато ЗМІ оцінюють стан справ у клубі занадто критично і роблять це не завдяки "святому духу".

Із заявою такого змісту виступила прес-служба сімферопольців.

"В останні дні на різних Інтернет-ресурсах (і особливо на їх форумах) стала поширюватися сама неймовірна інформація про життєдіяльність нашого клубу і, команди, зокрема. Назвати цю, з дозволу сказати, "інформацію" можна лише одним словом: маячня. Тому прес-служба не коментує і не збирається її коментувати.

Люди, яким не вдалося перетворити "Таврію" в приватну крамничку по зароблянню грошей, зараз роблять все можливе (в тому числі і поширюючи різні чутки і домисли), щоб максимально нашкодити клубу. Для них актуальний лише одне гасло: чим гірше - тим краще.

Поспішаємо засмутити цих "доброзичників": до такого розвитку подій в клубі були готові, і в першу чергу постаралися максимально захистити від того, що відбувається тренерський штаб та гравців команди. А панам хорошим радимо вгамуватися і нарешті змиритися з думкою, що дороги назад у "Таврію" для них вже немає.

Обстановка в команді робоча. Після перемоги в Маріуполі над "Іллічівцем" (1:0) хлопці з гарним настроєм готуються до суботнього гостьового матчу з "Карпатами".