Українська правда

Куман: "Доведеться проявити більше ініціативи"

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2012, 10:18

Для того, щоб здобути перемогу над київським "Динамо" в матчі-відповіді третього кваліфай-раунду Ліги чемпіонів "Фейєнорду" доведеться проявити більше ініціативи.

Про це заявив тренер нідерландського клубу Рональд Куман, пише Voetbal International.

"Ми дуже добре грали в Києві до пропущеного голу. Тепер нам потрібно зіграти всі дев'яносто хвилин так, як ми провели перші шістдесят в Києві", - сказав він.

"Звичайно, у нас мало досвіду виступів на такому рівні. Мені самому було цікаво побачити, що мої гравці зможуть протиставити "Динамо" в Києві. Враховуючи те, що ми контролювали гру протягом тривалого часу, не даючи супернику жодного шансу, я можу бути задоволений", - зазначив наставник.

За словами Кумана, план на домашню гру буде відрізнятися від плану на виїздний матч.

"В той же час, наш план на домашню гру буде відрізнятися від плану на виїздний матч, адже тепер ми повинні вигравати. Безумовно, нам доведеться проявити більше ініціативи", - сказав він.

"Динамо" має перевагу в рахунку, тому може чекати на свій момент. Це означає, що ми не повинні давати їм багато простору. Варто грати компактно, тримати м'яч. Якщо у суперника буде забагато простору, вони отримають можливості для швидких контратак і будуть загрожувати нашим воротам", - цитує Кумана fc-dinamo.kiev.ua.