Українська правда

Ковпак: Матуку навіть слово ніхто не сказав, будемо перемагати у Словенії

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2012, 19:44

Навіть попри техічну поразку, котру київський "Арсенал" отримав за перемоджий матч Ліги Європи із словенською "Мурою", у клубі не втрачають надії.

Про настрої у команді розповів провідний нападник "канонірів" Олександр Ковпак.

"Звичайно, ніхто такого не очікував. Ми виграли у "Мури" з рахунком 3:0 і мали по ходу матчу беззаперечну перевагу. Потім нам повідомляють, що УЄФА зараховує "Арсеналу" технічну поразку - 0:3", - сказав він.

"Але, що тепер вдієш? Наше діло маленьке. Вирушаємо до Словенії, щоб виграти з потрібним рахунком і пройти далі. На виїзді необхідно віддати ще більше сил, ніж в домашньому матчі. Зрозуміло, що буде непросто, але ми можемо відіграти три м'ячі у "Мури". Я вважаю, нам це під силу", - вірить він.

Втім, він визнав, що, звичайно, неприємно, коли з чиєїсь вини постраждала вся команда.

"Матуку навіть слово ніхто не сказав. Що вже поробиш? Зрозуміло, що з моменту його червоної картки за "Генк" пройшло вже досить багато часу. Так, що його ніхто не дорікав. Це не вина Матуку", - вважає форвард.

"Навіть не знаю, хто може бути винен. Немає часу і сенсу шукати винних, потрібно виправляти ситуацію. Помилки бувають у всіх. Єдине, буде дуже прикро, якщо через це прецеденту "Арсенал" залишиться без Ліги Європи. Все-таки ми рік йшли до цього", - додав Ковпак.

"Вирушаємо до Словенії в нормальному, бойовому настрої. Ніхто не збирається вішати ніс. Повністю викладемося на полі і зробимо все можливе, щоб переграти "Муру" з необхідним рахунком", - цитує його hotsport.ua.