Українська правда

Дикань: Із Блохіним у збірної є всі підстави вірити в успіх

Сергей Шемшученко — 9 серпня 2012, 19:33

Андрій Дикань вже відновився від травми і готовий знову допомогти національній команді України досягти позитивного результату у відборі на ЧС-2014.

Про спої сподівання напередодні товариської гри із чехами розповів сам воротар, котрий був змушений пропустити Євро-2012 через травму.

"Все нормально. Я думаю, з боку видніше, але я за собою не помічав, що став менш рішучим. Нічого не змінилося. Я взагалі вже забув про цю травму, граю, як і раніше", - запевнив він.

"З Блохіним під час і після Євро ми не спілкувалися. Гарна можливість поговорити буде на найближчому зборі, присвяченому товариському матчу зі збірною Чехії. Із задоволенням приїду в розташування національної команди. Буду радий бачити тренерів і всіх хлопців", - зізнався Андрій.

"На мій погляд, за Олега Блохіна в національній команді завершився етап зміни поколінь. Напередодні відбіркового циклу чемпіонату світу у збірній стабілізувався склад. До того ж хлопці пройшли разом чемпіонат Європи. Це великий досвід. Дуже важливий для збірної і той факт, що головним тренером залишається Олег Володимирович. Так що є всі підстави вірити в успіх", - цитує Диканя hotsport.ua.