Українська правда

Павлов заборонив "Іллічівцю" платити компенсацію "Ворсклі"

Сергей Шемшученко — 9 серпня 2012, 21:20

Микола Павлов опинився у непростій ситуації, але втрачає позитивного настрою і готовий сидіти на трибуні та керувати діями "Іллічівця" звідти, але не платити відступного "Ворсклі".

Про становище справ, через яке один з найкращих тренерів України не може повністю виконувати свої функції, розповів сам фахівець.

"Я підтверджую той факт, що моя трудова книжка знаходиться у Полтаві. Підтверджую і те, що мене провели в присутності футболістів, подякували за роботу, в тому числі і президент ФК "Ворскли" Олег Бабаєв і генеральний директор клубу Дмитро Яворський. А трудову книжку наказав не віддавати наш бос Костянтин Жеваго - це його особисте бажання. Чому? Його відповіді я поки не чув. Але на словах він пообіцяв, що ми розлучилися, як друзі", - згадує тренер.

"Які могли бути розмови, якщо мужики зібралися, віч-на-віч потиснули один одному руки, обнялися і розлучилися? Що, потрібно було підписувати документи? Мовляв, дай мені розписку, що ти до мене претензій не маєш?", - дивується він.

"Іллічівець" був готовий заплатити 3 мільйони відступних. А я сказав категорично: "Ні! Якщо ви виплатите компенсацію, я працювати взагалі не буду". Кому тільки від цього краще стане?", - сказав Павлов.

За словами Павлова, якщо команда виграє, нехай виграє без нього, а трудова книжка йому у віці 60 років не потрібна, бо пенсія його не врятує, пише poltava.pl.ua.