Українська правда

Альтман: "Моя відставка відбулася по-хамськи"

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2012, 10:09

"Таврія" не розірвала контракт з Семеном Альтманом і не виплатила йому кошти за виконану роботу.

Про це тренер заявив у ефірі програми "Профутбол".

"Що стосується моєї відставки з посади наставника "Таврії", то вона пройшла по-хамськи. За три дні до збору команди я прочитав в інтернеті, що мене зняли. Ні засновники, ні пан Куніцин мене не викликали і ніхто зі мною не розмовляв, навіть протягом цих трьох днів. Четвертого числа я з'явився в Сімферополі і мені вже сказав Куніцин... Всі ці матеріали і всю цю переписку, яку я надалі з Куніциним і клубом вів, я надам в ПФЛ", - сказав він.

"Контракт зі мною "Таврія" досі не розірвала. Спочатку була інформація, що зі мною і моїми тренерами розривають угоди, тому що ми не виконали умови контракту. Я, звичайно, це опротестував і послав лист, мовляв, де і за якими пунктами я порушив контракт? Я чесно і сумлінно трудився, більше того, мене нагородили орденом "За заслуги II ступеня", зокрема і Могильов давав подання на орден", - продовжив тренер.

За словами наставника, гроші клуб йому не виплатив і досі.

"Гроші за чинним контрактом я також не отримав. Останній лист, який представили мені, - це якийсь розрахунковий документ в гривні, яку я ніколи не отримував і ніколи не розписувався за неї, і вона виглядає смішно", - продовжив Альтман.

"Я подав документи у відповідні органи, які будуть розбиратися з цим. Я перебуваю в такому стані, що у мене контракт не розірвано, я не можу працювати, і можу опинитися в положенні Миколи Павлова. Я не заслуговую такого ставлення людей, які до мене і до моїх колег так ставляться", - цитує Альтмана tavriya.com.ua.