Українська правда

Балан не задоволений діями арбітра в грі з "Металургом"

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2012, 11:10

Дії арбітра у матчі "Іллічівець" - "Металург" вплинули на хід гри.

Про це заявив старший тренер маріупольського "Іллічівця" Іван Балан, пише сайт клубу.

"У чому причина нашої поразки? Нереалізація моментів, яких в грі не так вже й багато було. Мені здалося, що якісь потойбічні сили нам заважали. Подвійні стандарти приймалися. Щоб не зганьбити людей, які обслуговували наш поєдинок, треба подивитися відео", - сказав він.

"Такі моменти, коли м'яч влучив у руку Кравченку, - свисток. А біля інших воріт м'яч влучає в руку, хоча зрозуміло, що гравець виставив руку. Суддя каже: "Може, я не помітив". Не можна ж все списувати на людський фактор. Так не повинно бути", - зазначив Балан.

За словами тренера, на його думку робота рефері вплинула на гру.

"Чому нас сварять, з роботи знімають, а там людський фактор? Народ не обдуриш. Якщо нормально гра проходить - люди задоволені. Я чув неприємні слова на адресу судді. люди щось розуміють, у чомусь розбираються", - продовжив Балан.

"Якщо команда "Іллічівець" молода, то з нею можна в якихось моментах обходитися неправильно. Це вплинуло на гру. Це мій погляд. Я перегляну касету і якщо суддя правий, я можу вибачитися. Симпатія була не на нашому боці, хоча повинно бути все чесно", - підсумував він.