Українська правда

Рабінович: "Ми провели розслідування, винні покарані. Можу піти і я"

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2012, 14:11

Київський "Арсенал" звільнив юриста, віце-президента і виконавчого директора клубу, які винні у ситуації з Матуку і технічній поразці в протистоянні з "Мурою".

Про це сайту клубу розповів президент клубу Вадим Рабінович.

"Ми провели розслідування ситуації до кінця. З одного боку, це унікальний збіг обставин і непередбачуваний вплив людського фактора. Два співробітники клубу, відповідальні за один і той же документ, не в змозі його були побачити", - сказав він.

"Інформую вас, що з відсьогодні звільнений юрист, який відповідав за це питання. Зі своїх посад звільнені віце-президент і виконавчий директор клубу, які в якійсь мірі відповідали за це питання також. Ще 8 людей отримали догани і грошові штрафи", - зазначив президент клубу.

Також Рабіновчи прокоментував свою заяву про те, що він також можливо залишить клуб.

"Я і зараз не виключаю своєї відставки. Не можу сказати, що морально відновився після такого удару. Я повинен дуже серйозно все зважити і відповісти собі на питання: чи можу я щось дати футболу, дати "Арсеналу" - і прийняти рішення", - сказав він.

"Якщо я зрозумію, що моя діяльність нічого не дасть "Арсеналу", не принесе користі і розвитку, то я, безумовно, піду Поки що я знаходжуся в стадії роздумів про це", - підсумував президент "Арсеналу".