Українська правда

"Динамо" у спарингу обіграло свою "молодіжку"

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2012, 20:30

У понеділок, наступного дня після великої перемоги в чемпіонаті України над "Волинню" (4:1), підопічні Юрія Сьоміна провели товариський поєдинок з "Динамо-2", причому за першу команду зіграв ... Сергій Ребров.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, команди провели три тайми тривалістю 15, 12 і 12 хвилин кожен. Основний склад "Динамо" переміг 3:1, хоча по ходу зустрічі йому довелося відіграватися.

Уже на сьомій хвилині у воротах Артема Кичака відзначився знаходиться на перегляді нападник Романов. Прокипчук на фланзі зробив забігання, подав в штрафну, де першим розібрався Романов і, випередивши суперника ударом головою відкрив рахунок у матчі.

У другому таймі Марко Рубен вийшов один на один з Загладько і зрівняв рахунок, а через кілька хвилин "основа" вийшла вперед завдяки точному удару Алмейди після розіграшу кутового. Останнім став гол Прокіпчук, необачно який зрізав м'яч у свої ворота.

Контрольний матч

13 серпня

"Динамо" - "Динамо-2" - 3:1

"Динамо": Кичак, Бетао, Алмейда, Юссуф, Данило Сілва, Аруна, Чорноморець, Ребров, Мілевський, Раффаель, Рубен.

"Динамо-2": Загладько, Ісраїлов (Лухтанов, 27), Боровик, Козлов, Сухомлинов, Насимі (Теміле, 27), Лугачов, Фароян (Фаворов, 27), Прокипчук, Мединський (Суарес, 27), Романов (Хобленко, 27).

Голи: Рубен (20), Алмейда (24), Прокіпчук (33, в свої ворота) - Романов (7)