Українська правда

Решко: "Воронін для збірної не втрата"

Сергей Шемшученко — 15 серпня 2012, 12:08

Рішення нападника московського "Динамо" Андрія Вороніна завершити кар'єру в збірній Україні не стане проблемою для національної команди.

Таку думку висловив колишній захисник київського "Динамо" Стефан Решко.

"Воронін, на мій погляд, в останні кілька років нічим себе в збірній не проявив. Не пам'ятаю, щоб в даний відрізок часу цей нападник зіграв би хоча б одну гру на високому рівні. Якщо це й було, то дуже давно. Воронін для збірної не втрата. Навпаки - його відсутність можна розцінювати як знахідку для якогось молодого футболіста", - сказав він.

"Інша справа - Шевченко. Він дійсно великий гравець, і його прізвище багато значило в нашій збірній. Але роки беруть своє. До того ж, Андрія неабияк замучили травми. Його відхід - природний процес, і треба реально дивитися на речі", - зазначив Решко.

На думку екс-динамівця, молодого гравця, який би зміг на 100% замінити Шевченка у нас поки немає.

"Хто може замінити Шеву? Називати конкретні прізвища навскидку не можу, але такі хлопці, думаю, знайдуться. Ясна річ, що діяти так, як це робив Шевченко на полі в молоді роки, навряд чи хтось зуміє - сьогодні у нас такого футболіста просто немає", - впевнений він.

"Тим не менш, перспективна молодь на підході у нас є. На неї і будемо покладати надії. Один такий футболіст вже з'явився - маю на увазі гравця "Дніпра" Романа Зозулю. Сьогодні він виглядає дуже непогано. Це гострий нападаючий, який потрібен збірній. Упевнений, наша національна команда буде рости і прогресувати далі", - цитує Решка "СЭ в Украине".