Українська правда

Блохін: Не вистачило одного - результату

Сергей Шемшученко — 15 серпня 2012, 23:52

Тренер збірної України в цілому залишився задоволеним грою, котру показали його підопічні у товариському матчі з чехами.

Про це Олег Блохін заявив на післяматчевій прес-конференції у Львові.

"Це була наша перша гра після Євро-2012. Ми давно не збиралися, та й часу для цього не було. Що ж стосується самої сьогоднішньої гри нашої команди, то в цілому вона мене задовольнила. Думаю, як і глядачів. Не вистачило одного - результату. Ми мали більше моментів, ніж чехи, але жоден з них не довели до логічного завершення", - сказав він.

"З іншого боку, не можна не відзначити, що сьогодні грали дуже молоді хлопці, і їм поки десь не вистачає холоднокровності. На молодість я списую і ті помилки, які вони влаштували в кінці матчу. Хоча, в цілому, подібні промахи в матчах з командами такого рівня непрощенні", - визнав Блохін.

"Але в цілому, повторюся, я задоволений, і бачу, що в психологічному плані хлопці готові грати в збірній, а не відбувати номер. Всі боялися, що після відходу Шевченка і Вороніна збірна України перестане існувати як команда, але сьогодні ми, хлопці довели, що це не так - збірна є. Але хлопцям, звичайно, потрібно ще рости, є до чого прагнути, щоб стати тими футболістами для збірної, якими були для неї Шевченко і Воронін", - нагадав Олег Володимирович.

"Чи всі сьогоднішні заміни були плановими? Так. Багато хлопців хотіли і другий тайм зіграти, але ми спробували трохи змінити схему ведення гри, подивитися її в справі. Чому гра була такою нудною? Мабуть, ви дивилися футбол на іншому стадіоні", - в своєму стилі відповіі Блохін, пише dynamo.kiev.ua.