Українська правда

Андре назвав істинну причину свого переходу в "Динамо"

Сергей Шемшученко — 16 серпня 2012, 21:21

Бразильський форвард Андре після двох років відсутності повертається в "Сантос" людиною, в якої є гроші, але нема визнання.

Про це 21-річний футболіст сказав Gazeta Esportiva, пригадавши, як він покидав команду у 2010 році.

"Я залишив "Сантос" в прекрасний момент своєї кар'єри. Тоді я грав дуже добре і викликався до збірної Бразилії. Але я відправився до Києва і в кінцевому підсумку був забутий. Тепер я розумію, що немає нічого кращого, ніж грати в своєму рідному клубі разом з друзями. Гроші - не головне, що є в житті", - сказав він.

"Я хочу забути все, що пов'язано з моїм переїздом до України. Сьогодні я знаю, які речі важать для мене більше. Іноді ми бачимо можливість заробити хороші гроші, і думаємо, що воно того варте", - продовжив форвард.

"Особисто я не хотів покидати Бразилію і погодився на це тільки через фінансову вигоду. Це були хороші гроші для мене і "Сантоса", але для моєї кар'єри це був не найкращий варіант. Тим не менш, були деякі позитивні аспекти. Сьогодні я дивлюся на життя інакше. Тепер я бачу деякі погані речі, яких раніше не помічав", - цитує Андре fc-dinamo.kiev.ua.