Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Чорноморець" 2:0. Перемога у півсили

25.08.2012 22:20 1308 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Чорноморець" 2:0. Перемога у півсили

"Динамо" дуже легко у сьомому турі обіграло "Чорноморець". Після поразки від "Ворскли" кияни повною мірою зуміли реабілітуватися перед своїми уболівальниками, граючи у півсили.

І не зрозуміло, чи то у команди Сьоміна після перемоги над "Боруссією" відкрилося друге дихання, чи то одесити ще не встигли відійти від розгромної поразки у грі з "Шахтарем". Але факт залишається фактом - два влучні удари "Динамо" забезпечили комфортний рахунок і, найголовніше, як любить говорити головний тренер клубу - результат.

Господарі розпочали гру активно, з розрахунком на швидкий гол. Кияни багато атакували, намагались іти вперед флангами, і на 23-й хвилині Нінковіч ювелірним ударом відкрив рахунок. Паст, який у цій грі заміняв травмованого Безотосного, нічим не зміг допомогти своїй команді.

Після забитого м'яча "Динамо" свідомо повністю віддало ініціативу супернику. Кияни тримали м'яч на своїй половині поля, пішки ходили в атаку, чим не дуже був задоволений Юрій Сьомін, який відчував, що одна помилка може повністю перевернути гру. Попри це, складалося враження, що кияни у будь який момент можуть додати, хоча на практиці перевірити це судження не вдалося - одесити сьогодні нічим не спромоглися здивувати ні оборону, ні динамівського голкіпера.

У другій половині гри гості продовжували шукати шляхи до воріт "Динамо", але 90% атак команди Григорчука зупинялися ще на підступах до штрафного майданчика. Сьомін для того, аби освіжити гру в атаці випустив Рубена і Раффаеля, і аргентинець вже через десять хвилин після появи на полі відіграв свою роль у другому взятті воріт. Хоча м'яч і забив Ідейе, але саме від Рубена, якго до того ж ще й збивали у штрафному майданчику в тому епізоді, м'яч відскочив на ногу нігерійцеві, який записав черговий м'яч на свій рахунок.

На цьому зустріч можна було закінчувати, бо одеситів остаточно психологічно добив нереалізований вихід сам на сам Лео Матоса. Команди догравали поєдинок без особливої гостроти, "Динамо" в думках вже готувалося до матчу-відповіді з "Боруссією", одесити ламали голову над тим, що робити далі, з урахуванням другої поразки поспіль і чуток стосовно можливого звільнення головного тренера.

Коментарі ()