Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Карпати" 3:0. Перемога для Кобзона з Ахметовим

26.08.2012 21:46 1145 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Карпати" 3:0. Перемога для Кобзона з Ахметовим

Донецький "Шахтар" у 7 турі Прем`єр-Ліги здобув легку перемогу над львіськими "Карпатами" з рахунком 3:0. Часи, коли львів`яни псували нерви лідерам українського футболу вже минули, і гра проходила в одні ворота.

Ще в першому таймі були забити усі голи в цій грі. "Карпати", які ще нещодавно прийняв екс-донеччанин Нікола Костов, борсалися з "гріниками" перші хвилин 30-ть. На більше не вистачило ні майстерності, ні фарту. Команда Мірча Луческу, яку підтримувала заповнена "Донбас-Арена", пішла вперед і прес навколо воріт Богатінова стискався.

Але якщо до цього "Карпатам" щастило, бо "мазали" з гарних позицій Мхітарян та Адріано, то на 32-й фортуна відвернулася від гостей. Протягом 10 хвилин господарі забили три м`ячі.

Спочатку відзначився Дентіньо, який підставив голову після прострілу з лівого флангу і забивав вже у пусті ворота. З 39 по 42 хвилину у ворота Богатінова влетіло ще два м`ячі. Вдача посміхнулася Мхітаряну та Адріано, в яких до цього були проблеми з потраплянням в рамку воріт.

Рахунок в цій грі міг стати і більш розгромним, але "Шахтар" був не особливо наполегливий в атаці. У "Карпат" було також кілька гарних моментів "розмочити" рахунок, але Кополовець та Кенія їх успішно змарнували.

Якщо в грі "Карпат" проглядається щось на покращення, як на їх попередній рівень, то "Шахтарю" перед стартом Ліги чемпіонів варто задуматися про захист. Ті виходи 3 в 1 та в 2 в 2, які не використали львів`яни, в єврокубку можуть стати для команди Луческу фатальними.

Тим не менш, не зіпсувати настрій Донецьку та ще й в день Шахтаря "гірники" зуміли. До того ж на трибунах був Рінат Ахметов та відомий земляк, як оголосив диктор по стадіону - Йосип Кобзон. Після перемоги "Шахтар" і Донецьк розпочинають гуляння, а "Карпати" відправляться додому і мають чекати, коли ж донецька команда приїде до Львова на день міста та віддадуть реванш.

Коментарі ()