Головне

Ліга Чемпіонів. Динамо - Боруссія М 1:2. Нарешті дочекалися!

30.08.2012 00:49 1428 0
Ліга Чемпіонів. Динамо - Боруссія М 1:2. Нарешті дочекалися!

Груповий етап Ліги чемпіонів після дворічної перерви повертається до Києва - столичне "Динамо" за сумою двох матчів обігравши "Боруссію", увійшло до числа 32-х найсильніших клубів Старого Світу. Хоча, у другій грі з менхенгладбахцями кияни своєю грою спалили не малу кількість нервових клітин своїх фанів.

Бо поєдинок на "Олімпійському" розпочався з шаленої активності німецького клубу. "Динамо" стояло в обороні, проте виглядало якось невпевнено. Ближче до середини тайму команді Сьоміна вдалося перевести гру до воріт суперника, "Боруссія" більше контролювала м'яч, але моменти динамівців біля воріт Штегена виглядали більш гострими. Хоча у Ідейе сьогодні гра явно не йшла. Тричі в перші сорок п'ять хвилин Браун виходив майже сам на сам, але реалізувати свій момент ніяк не міг.

Після перерви, на яку команди пішли за нульового рахунку, "Динамо" знову наступило на ті граблі, що і раніше. Команда Сьоміна сіла на своїй половині поля, намагаючись грати по результату, за що ледь не поплатилася. "Боруссія" перевела гру до штрафного майданчика киян і за двадцять хвилин до завершення гри фортуна її за це нагородила.

Автогол Євгена Хачеріді трохи зіпсував враження від гри захисника, який до цього моменту виглядав непогано, але потім почав нервувати і помилятися. За дванадцять хвилин до завершення гри після стандарту біля воріт "Динамо" рахунок був уже 0:2, і німцям для виходу в групу залишалося забити всього один гол.

Оборона "Динамо" тріщала по швах, але якимось дивом киянам все ж вдалося витримати цю навалу. При цьому "Динамо" зуміло провести швидку контратаку, яка, доречі, була чи не єдиним моментом біля воріт "Боруссії" в другій половині, і забити гол. Брану Ідейе, нарешті, з четвертої спроби все ж зумів реалізувати вихід сам на сам з голкіпером і подарувати Києву лігочемпіонівську осінь.

Впринципі, результат є, команда досягла поставленого перед нею завдання, але, як і раніше, залишається дуже багато питань по грі. Без Михалика оборонна лінія демонструвала невиразну гру, незрозуміло чим на полі займався Нінковіч, якого Сьомін прибрав у перерві. Ну, і, звісно ж, реалізація.

Зрозуміло, що граючи у одного нападника Сьомін значно ускладнює завдання Брауну, але стільки бити в молоко, як це робив сьогодні нігерійський улюбленець київської публіки, не можна. Бо в груповому етапі суперники будуть трошки серйозніші ніж Менхенгладбах, а завдання президент клубу, напевно, поставить не менше, ніж вихід до 1/8-ї. Тому киянам залишається тільки одне - працювати і ще раз працювати. Бо з такою грою як сьогодні, на груповій стадії доведеться червоніти перед всією Європою.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Коментарі ()