Українська правда

Луческу: Ми легко забили усі три м'ячі

Сергей Шемшученко — 26 серпня 2012, 23:21

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував гру 7 туру Прем`єр-Ліги з "Карпатами" (3:0).

"Сьогодні було досить спекотно: як в плані температури на вулиці, так і в грі. Почали дуже добре, на початку тайму створили декілька голевих моментів, а потім якийсь період не знали, що робити на полі. Так тривало до тих пір, поки ми не зрозуміли слабкості суперника. Але не хотів би загострювати увагу на них.

З тієї миті ми показали себе на полі дуже грамотними. Кожен з гравців знав, як використати ці слабкі місця суперника, і ми легко забили усі три м'ячі.

Що стосується другого тайму. у нас таке, на жаль, трапляється. Мали чотири-п'ять голевих ситуацій, але ми були не повністю сконцентрованими, розслаблялися і не могли вразити ворота суперника.

Те, що створювалися моменти, мене радує. Але в той же час треба було зібраніше зіграти в обороні. Ми дозволили суперникові вийти з воротарем сам на сам, а в Лізі чемпіонів такі моменти будуть покарані. Подякував футболістам - вони сьогодні заслуговують оплесків за гру. Але всім без виключення ще треба працювати в плані концентрації. Це моя проблема, і я думаю, що я її вирішу, - цитує тренера офійціний сайт клубу.