Українська правда

Сьомін: Це могла бути катастрофа, однак ми її попередили, давайте привітаємо команду

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2012, 00:17

Київське "Динамо" має зараз святкувати вихід до Ліги Чемпіонів, а щодо проблем треба подумати трохи пізніше.

Про це після гри заявив головний тренер команди Юрій Сьомін, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

Втім, ще до цього наставник встиг відзначитися нервовою реакцією на питання журналіста каналу "2+2", якому дав експрес-коментар.

"Несподіваний м'яч, які самі забили, спричинив нервування. Треба враховувати, що проти нас грала дуже сильна команда, котра часто диктувала свої умови, моментами наші гравці не могли протиставити нічого", - визнав Сьомін.

"Але ми ж грали з 4-ю командою Бундесліги. Напруга останніх ігор позначилася, не вистачало комбінаційної гри", - продовжив він.

"Гусєв сказав, що треба додавати? Давайте говорити інакше! Давайте привітаємо команду, пройти такий відбір ("Фейєноорд" та "Боруссія") - дорогого коштує. Мені подобається результат, а він сьогодні є", - наголосив Сьомін та побіг на прес-конференцію.

Таv він почав з того, що назвав гру валідольною. За словами Сьоміна він просив своїх підопічних налагодити комбінаційну гру, адже без м'яча неможливо грати.

"Ми звертали увагу на Аранго, але не змогли його стримати. Так само "Боруссія" не змогла стримати Ідейе, який мав збивати ще в першому таймі", - вважає фахівець.

"Без сумніву, вболівальники допомогли, була надзвичайна атмосфера. Я хотів робити робити заміни але сумнівався: важко пояснити тим, хто виходить на заміни, як діяти під час стандартів. Гості з одного зі стандартів і забили", - нагадав росіянин.

"Окрім того команда перебувала під серйозним тиском. Як полюбляють писати у ЗМІ, це могла бути катастрофа. Однак ми її попередили", - закінчив Сьомін.