Українська правда

Сьомін: Про шанси зараз говорити не має сенсу

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2012, 21:08

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін по гарячих слідах не став робити висновки після жеребкування групового турніру Ліги Чемпіонів.

Про це тренер команди, в суперниках якої будуть португальський "Порту", ​​французький ПСЖ і загребське "Динамо", заявив клубному сайту.

"Як тільки став відомий остаточний склад нашої групи, відразу в пам'яті спливли наші матчі з "Порту" в груповому турнірі Ліги Чемпіонів в сезоні 2008/2009. Ми досить добре знайомі з португальським футболом, у нас в складі є Мігел Велозу, якому, безсумнівно, буде цікаво зіграти зі своїми співвітчизниками. Також добре знайомі з домашнім стадіоном "Порту" - "Драгао", де нам вдалося перемогти", - нагадав він.

"З "Парі Сен-Жермен" ми також грали в тому ж сезоні, тільки в іншому турнірі - на стадії чвертьфіналу Кубка УЄФА, за підсумками двоматчевого протистояння вийшовши до півфіналу. Але останнім часом ця команда значно змінилася, в основному завдяки великим фінансовим вливанням, і прийшли дуже сильні виконавці", - ділиться знаннями тренер.

"Що стосується загребського "Динамо", то саме з цього клубу до нас перейшов Огнен Вукоєвич. Тому, загалом, в суперники нам дісталися "знайомі обличчя". Про шанси, думаю, зараз говорити не має сенсу. Необхідно готуватися, грати в футбол, а життя покаже", - закінчив він.

Щодо інших груп, то з усіх Сьомін виокремив квартет, де буде точитися боротьба між "Реалом", "Манчестер Сіті", "Аяксом" та дортмундською "Боруссією".